Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар ОСТАЛИ СПОРТОВИ Србија

ОДЛИЧНИ РЕЗУЛТАТИ ЕКИПЕ „АС“ ИЗ ЗАЈЕЧАРА НА АУТО ТРЦИ „НАГРАДА БЕОГРАДА – АВАЛА 2020“

Подели

Аутомобилско спортско удружење „АС“ из Зајечара освојило је прво место на „Награди Београда – Авала 2020“ у конкуренцији клубова и на тај начин потврдили одличне резултате са старта сезоне.

Зајечарски тим је тријумфом на стази на Авали преузео и челну позицију у генералном пласману, са великим шансама да задржи прво место и освоји шампионску титулу у Првенству Србије.

Такмичење у Београду одржано је 19. и 20. септембра и бодовало се за шампионат „FIA CEZ“ на брдским стазама, Национални шампионат Србије на брдским стазама, као и Међународно зонско првенство и КУП Спортског ауто и картинг савеза Србије, који је био и организатор трке, заједно са Ауто мото савезом Србије и Спортским ауто мото савезом Београда, уз покровитељство града Београда.

Такмичари АСУ „АС“ из Зајечара остварили су следеће пласмане по категоријама:

Ђорђе Видаковић је у класи 1 освојио прво место са аутомобилом Застава Југо 55, а исти успех поновио је Витомир Цветић у класи 5 са „VW golfom“.

Дејан Илић је у класи 7 у „Hondi intera“ заузео друго место и донео клубу додатних 18 бодова.

Данијел Панић је у класи 3 заузео треће место, возећи „VW polo“, kao Драган Лукић у класи 4 и Срђан Ђорђевић у класи 5, обојица управљајући Заставом Југо 55. Исти успех остварио је и Небојша Јаношевић у класи 7 са „Opel Astrom GSI“.

С обзиром на чињеницу да се такмичење бодовало за Међународни шампионат Централно европске зоне, чланови АСУ „АС“ из Зајечара надметали су се за што бољи пласман на истом и забележили солидне резултате.

Витомир Цветић је у класи 5 заузео 3. место и донео клубу 15 бодова, колико је освојио и Данијел Панић у класи 3, а најбољи пласман забележио је Дејан Илић у класи 7, освојивши друго место и 18 бодова за екипу.

Све у свему, одлични резултати за зајечарски „АС“ у Београду и освојено 1. место, испред београдског „Racing team-a“ и АСУ „Racing Tribe“. Последња трка сезоне у Шампионату Србије на брдским стазама вози се у Доњем Милановцу, „Мироч 2020“.

 

 

 

 

Тагови

Можда вам се и ово свиђа

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *