Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар ОСТАЛИ СПОРТОВИ

ОДЛИЧАН ПОЧЕТАК СЕЗОНЕ ЗА АУТОМОБИЛСКО УДРУЖЕЊЕ „АС“ ИЗ ЗАЈЕЧАРА ОБЕЛЕЖЕН И ПРВИМ ТРОФЕЈОМ

Подели

На отварању овогодишње сезоне ауто трка на кружној стази “Берановац” код Краљева, возач Аутомобилско спортског удружења “АС Зајечар”, Живота Милић “Гага”, у класи 5., у аутомобилу “Honda acord” 1.6 E1, заузео је 3. место и на тај начин освојио први трофеј у историји овог клуба.

АСУ „АС Зајечар“ ће овог лета под покровитељством града Зајечара и Спортског савеза града на Тимоку у Зајечару организовати две међународне трке, из календара Ауто мото савеза Србије и српског ауто и картинг савеза из такмичења Централно европске зоне (ЦЕЗ).

Прва је брдска трка “Трофеј Зајечара 2020” (у класи 10), на стази “Халовско брдо” а друга ће бити рели трка “Грлишко језеро 2020” (у класи 5) на стази од скретања са Шљиварског пута ка селу Лесковац.

Такмичари ће за сваку трку, свакодневно изводити атрактивне вожње на полигону на Краљевици за публику која дође да прати трке, најављују из овог аутомобилског удружења.

Нема сумње да ће добар резултат на отварању сезоне бити прави замајац за предстојеће изазове чланова клуба, а циљ је освајање једног од прва три места у екипном пласману у националном шампионату и то у дебитантској сезони АСУ „АС“ из Зајечара.

Тагови

Можда вам се и ово свиђа

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *