Учитавање

Унесите термин за претрагу

ОСТАЛИ СПОРТОВИ Тимочка Крајина

ОД ЦИЦИБАНА ДО ВЕТЕРАНА, СЕДАМ УЗРАСНИХ КАТЕГОРИЈА НА НОВОГОДИШЊЕМ ТУРНИРУ У МАЛОМ ФУДБАЛУ У БОРУ

Подели

Новогодишњи турнир у малом фудбалу “Бор 2022” као што је „Глас спорта“ већ писао биће одржан од 3. до 23. јануара наредне године. Традиционална манифестација, која четврти пут има меморијални карактер и носи име “Слободан Перишић Пеки”, по некадашњем фудбалеру Бора, истакнутом тренеру и једном од оснивача Новогодишњег турнира, уместо најављених шест категорија, имаће седам, због великог интересовања међу млађом популацијом, наводе у редовима организатора.

На тај начин, цицибане ће чинити играчи рођени 2013. године и млађи, док се додаје категорија млађих петлића, где ће се надметати играчи рођени 2011. године и млађи, који је према првобитном плану требало да играју у конкуренцији цицибана.

Пријављивање екипа могуће је до самог почетка турнира 3. јануара, када је у 12 сати заказано и извлачење свих група и парова. Организатори истичу да су обезбеђене робне награде, пехари и медаље, док ће сениори играти за вредне новчане награде. Победници турнира кући ће отићи богатији за 80 хиљада, пораженим финалистима припашће 40.000, док ће трећепласирана екипа добити 20 хиљада динара.

Организатор манифестације је по добром старом обичају Асоцијација спорт за све – Бор, уз покровитељство града Бора, а у Спортском центру “Бобана Момчиловић Величковић” надметаће се играчи у седам узрасних категорија, од најмлађих цицибана до ветерана, најстаријих учесника турнира.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

 

 

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *