Учитавање

Унесите термин за претрагу

ОСТАЛИ СПОРТОВИ Тимочка Крајина

ХУМАНОСТ ПРЕ ВАТЕРПОЛА, БОРАНИ И ГОСТИ ИЗ СМЕДЕРЕВСКЕ ПАЛАНКЕ ИГРАЛИ ЗА МАРИЈУ

Подели

Ватерполисти Бора одиграли су последњу пријатељску утакмицу у 2021. години у којој су дочекали „Штуке“ из Смедеревске Паланке. Резултат је био у другом плану, хуманост и добра воља да се помогне била је оно због чега се и велики број гледалаца окупио на базену Спортског центра „Бобана Момчиловић Величковић“. На крају гости су однели у неизвесној завршници резултатом 15:18.

Али сви присутни били су у недељу 26. децембра победници. Прикупљено је више од 60 хиљада динара за помоћ 13-годишњој Марији из Шарбановца, а Ватерполо клуб „Бор“ и Удружење грађана „Борци за Бор“ дали прави пример одличне сарадње две организације.

Најефикаснији у редовима Бора био је Шћекић са 5 погодака, док је одличан био и Мадановић са 4 гола. По два су дали Јевремовић, Рајковић и Марко Јовановић. Играли су још Жикић, Лацковић, Вучков, Арифи, Стојановић, Вељковић и Тончић.

 

Вреди истаћи да су за гостујућу екипу из Смедеревске Паланке наступили играчи млађих селекција домаћег  Бора Вуксан Виденовић и Лука Николић.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

 

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *