Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар ОСТАЛИ СПОРТОВИ

ЗАЈЕЧАРСКИ КИК-БОКСЕРИ СА ШЕСТ МЕДАЉА У КРАГУЈЕВЦУ СТАВИЛИ ТАЧКУ НА 2021. ГОДИНУ

Подели

Кик бокс клуб „Фајт тим 019“ завршио је 2021. годину на сјајан начин, пошто су чланови зајечарског тима освојили чак шест медаља на Првенству централне Србије у Крагујевцу, одржаном у суботу 25. децембра.

Навикли су нас последњих година на изузетне резултате у Кик-бокс клубу „Фајт тим 019“ из Зајечара. Ређале су се медаље и успешни наступи, круна свега и залог за будућност било је отварање сале борилачких спортова у насељу „Два брата“ на месту бивше дискотеке „МЗ“, минуле године.

Да је место за тренинг био кључни састојак за одличне резултате, показују и последњи резултати, као и чињеница да је зајечарски Кик-бокс клуб добио и подмладак на коме ће базирати будућност клуба. Са њима вредно раде и тренери, неки од њих још увек и такмичари попут Николе Миленковића, председника КБК „Фајт тим 019“, Бојана Андрејића, иначе тренера и председника Карате клуба „Тимок“, а све више се у рад укључује сјајни млади борац Александар Миливојевић. Такође добро дође и савет Бобана Стојановића, првог човека Боксерске академије „Зајечар“ некадашњег балканског и европског шампиона у кик-боксу.

„Поносан сам на цео састав , на све које су наступали, представљали клуб и град. Све честитке пионирима, дечацима који су показали велико срце и одличне борбе. Једна златна,три сребрна одличај и две бронзане медаље, учинак су за понос „Фајт Тим-а 019″ за крај године у Kрагујевцу“, поручио је за „Глас спорта“ Никола Миленковић, тренер и председник зајечарског клуба.

Ево и свих резултата младих кик-боксера из Зајечара:

Пионири:

Немања Алексић сребрна медаља, баш као и његов саборац Лука Николић

Кадети:

Урош Цанић – категорија 71 кг златна медаља

Петар Станчев заустављен у четвртфиналу на свом првом такмичарском наступу

Јуниори: Жарко Стојковић бронзана медаља

Сениори: Никола Петровић, пораз у финалу и сребрно одличје

Стефан Давидовић у категорији до 91 кг бронзана медаља

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *