Учитавање

Унесите термин за претрагу

ОСТАЛИ СПОРТОВИ Тимочка Крајина

ЈУБИЛЕЈ ЗА ПОНОС – 50 ГОДИНА ЏУДО САМБО КЛУБА „ТИМОК“ ИЗ ЗАЈЕЧАРА

Подели

Свечаном академијом одржаној у малој сали Градске управе Зајечар, обележено је 50 година постојања једног од најстаријих и најтрофејнијих спортских колектива у Зајечару, Џудо самбо клуба „Тимок“. Бивши и садашњи чланови, тренери, чланови управе, али и драги гости из света спорта, окупили су у зајечарској градској кући, како би евоцирали успомене на најсјајније дане организације која је у пет деценија освојила сијасет медаља на такмичењима широм Балкана и Европе, а преко својих тренера и судија имала представнике и на планетарним шампионатима, семинарима и промоцијама борилачких вештина.

Спортски савез града Зајечара увек је подржавао и стајао потпуно иза свих својих чланица, а поготово оних са тако светлом традицијом, истакнуто је на скупу у зајечарској градској управи.

Традиција дуга 50 година, небројено медаља, успеха и учешћа на свим највећим националним и међународним такмичењима. Чланови Џудо самбо клуба „Тимок“ проносили су славу клуба и града Зајечара где год су се појавили. Тако је било на самим почецима, тако је и сада када много тога зависи од ентузијазма свих који чине Џудо самбо клуб „Тимок“.

„Драго ми је да смо специјално за ову прилику направили фантастичну брошуру и билтен, који на прави начин доказују све оно што је Џудо самбо клуб „Тимок“ значио за спорт и развој борилачких вештина у Зајечару и Тимочкој крајини. Резултати и борци за понос током свих 50 година трајања једног од најстаријих спортских колектива у Зајечару и драго ми је да су многи од њих са нама и даље“, поручио је Никола Дишковић, председник Џудо самбо клуб „Тимок“.

Први човек клуба, који је прошао све улоге у овој спортској организацији, од такмичара, преко тренера до председника, поделио је најзаслужнијима дипломе и захвалнице за велики допринос раду и резултатима Џудо самбо клуба „Тимок“.

„Надам се да ћемо и у годинама које следе бити прави спортски колектив и клуб посвећен развоју борилачких вештина, од џудоа, преко самбоа, до „џијуџицуа“(JU-JITSU). Наше младе снаге, од којих су неки и даље такмичари, а већ тренери који раде са јуниорима у нашем клубу, гарантују да ће Џудо самбо клуб „Тимок“ и у наредних 50 година имати резултате за понос“, истакао је за „Глас спорта“ председник клуба Никола Дишковић.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

 

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *