Учитавање

Унесите термин за претрагу

Тимочка Крајина Фудбал

НОВОГОДИШЊИ ТУРНИР У МАЛОМ ФУДБАЛУ У БОРУ ОД 3. ДО 15. ЈАНУАРА

Подели

Новогодишњи турнир у малом фудбалу „Бор 2023“ на програму је од 3. до 15. јануара наредне године. Традиционална манифестација, која пети пут има меморијални карактер и носи име „Слободан Перишић Пеки“, по некадашњем фудбалеру Бора, истакнутом тренеру и једном од оснивача „Новогодишњег турнира“.

Организатор манифестације је по добром старом обичају Асоцијација спорт за све – Бор, уз покровитељство града Бора, а у Спортском центру „Бобана Момчиловић Величковић“ надметаће се играчи у седам узрасних категорија, од најмлађих цицибана до ветерана, најстаријих учесника турнира.

Пријављивање екипа могуће је до самог почетка турнира 3. јануара, када је у 12 сати заказано и извлачење свих група и парова. Организатори истичу да су обезбеђене робне награде, пехари и медаље, док ће сениори играти за вредне новчане награде. Победници турнира кући ће отићи богатији за 100 хиљада, пораженим финалистима припашће 50.000, док ће трећепласирана екипа добити 25 хиљада динара.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *