Учитавање

Унесите термин за претрагу

ГЛАС СПОРТА

СКУПШТИНА СПОРТСКОГ САВЕЗА ГРАДА ЗАЈЕЧАРА

Подели

Редовна годишња Скупштина Спортског савеза града Зајечара одржана је у четвртак 22. децембра. Након извештаја верификационе комисије да Скупштини присуствује 27 од 35 делегата, разматран је и усвојен Извештај надзорног одбора за 2021. годину, као и Извештај о раду Спортског савеза града Зајечара и предлог Програма и финансијски план за 2023. годину.

Једногласно је донета и Одлука о увођењу чланарине за клубове и организације чланице Спортског савеза града Зајечара, којим је потврђена Одлука Управног одбора од 12. децембра.

Седницу у великој сали Градске управе Зајечар водио је председник Драгиша Симоновић, а радно председништво сем првог човека Спортског савеза чинили су и Никола Дишковић, председник Џудо самбо клуба „Тимок“ и Ненад Данковић из Аикидо клуба „Тимок“.

Генерални секретар Игор Божиновић поручио је да је отварање канцеларије за клубове само завршни модел онога што је покренуто и да је много тога урађено у претходне две „корона“ године.

„Све чланице Спортског савеза града Зајечара имају сада своју канцеларију, а на располагању им је и комплетна стручна, правна и књиговодствена служба Спортског савеза, па ће у оквиру једне целине моћи да се завршавају сви клупски послови и обавезе, а све у циљу унапређења спорта. Са помоћником градоначелника за спорт Миланом Станковићем договорени су и редовни састанци са клубовима два пута месечно у просторијама Спортског савеза града Зајечара, а са том праксом почећемо већ од јануара“, истакао је Божиновић.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *