Учитавање

Унесите термин за претрагу

Тимочка Крајина Фудбал

НОВОГОДИШЊИ ТУРНИР У МАЛОМ ФУДБАЛУ У БОЉЕВЦУ ПОЧИЊЕ 26. ДЕЦЕМБРА

Подели

Традиционални новогодишњи турнир „Бољевац 2023“ на програму је од 26. до 28. децембра у спортској хали у Бољевцу. Организатори ове манифестације су Фудбалски и Спортски савез Бољевца, уз покровитељство општине Бољевац и генерално спонзорство хотела „Рамонда“.

Котизација за учешће износи 2.000 динара, а током трајања 23. по реду турнира у малом фудбалу на програму ће бити утакмице у конкуренцији сениора, који ће се борити за новчане награде у износу од:

– 40.000 динара за освојено прво место
– 25.000 динара за освојено друго место
– 10.000 динара за освојено треће место 

 

Поред новчаних награда, за најбоље екипе и појединце обезбеђени су и пехари, дипломе и медаље. Пријаве су могуће до недеље 25. децембра до 12 сати, а организациони одбор задржава право измене термина, истакли су организатори у саопштењу.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *