Учитавање

Унесите термин за претрагу

ГЛАС СПОРТА Зајечар ОСТАЛИ СПОРТОВИ Србија

НИКОЛА МИЛЕНКОВИЋ, ПРИПАДНИК ВАТРОГАСНО-СПАСИЛАЧКЕ ЈЕДИНИЦЕ ИЗ ЗАЈЕЧАРА ОСВОЈИО 1. МЕСТО НА „ПОЛИЦИЈСКИМ ИГРАМА“ У СМЕДЕРЕВУ

Подели

Никола Миленковић, припадник Ватрогасно-спасилачке јединице из Зајечара освојио је прво место у дисциплини Куперов тест на Регионалном такмичењу „Спорт у полицији“, одржаном у недељу 11. јула у Смедереву. Још један велики успех и сјајан резултат овог зајечарског спортисте, иначе кик-бокс шампиона и председника КБК „Фајт тим 019“, који је овог пута заблистао на атлетском такмичењу.

Миленковић је за 12 минута претрчао 3.400 метара, односно 8 и по кругова, што је најбољи резултат, којим је иза себе оставио и неке још увек активне атлетичаре. Полицијска управа Зајечар на тај начин имаће свог представника на Државном такмичењу, које је на програму у септембру у Врњачкој Бањи. 

Припадници Полицијских управа Смедерево, Панчево, Бор, Зајечар и Пожаревац надметали су се на такмичењима у атлетици, футсалу и баскету 3X3, а најбоље екипе и појединци квалификовали су се у завршницу такмичења, које ће окупити најбоље спортисте међу полицајцима из целе Србије. Футсал екипа Полицијске станице Зајечар није успела да се домогне великог финала.

„Спорт у полицији“, акција коју су заједничким снагама покренули Спортски савез Србије и Министарство унутрашњих послова, имала је своје издање и у Зајечару, који је био домаћин првог круга такмичења 21. маја. Организатори манифестације били су Спортски савез града Зајечара и Полицијска управа Зајечар.

 

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *