Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар ОСТАЛИ СПОРТОВИ

ТЕНИСКИ ФЕСТИВАЛ У ЗАЈЕЧАРУ

Подели

Права промоција спорта и тениса одржана је у петак 9. јула на Поповој плажи. Тениски клуб „АС Тимок“ организовао је традиционални фестивал тениса, на коме су се заједно на терену нашли родитељи и деца. Полазници школе тениса зајечарског клуба показали су део наученог репертоара својим мамама и татама, који су на делу могли да виде колико су малишани напредовали на тренинзима.

„Kолико није ни приближно лако баратати са рекетом, као што то раде тенисери у тренингу, лично су се уверили на терену сви родитељи“, истакао је председник и главни тренер „АС Тимока“ Дарио Петковић, иницијатор овог занимљивог спортског догађаја.

Тениска сезона у Зајечару се наставља већ следећег викенда, када је на програму Отворено првенство Зајечара за такмичаре до 16 година. Организатор ће поново бити „АС Тимок“, док ће турнир бити одигран на Поповој плажи.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *