Учитавање

Унесите термин за претрагу

ОСТАЛИ СПОРТОВИ Тимочка Крајина

МИНИСТАР СПОРТА ЗОРАН ГАЈИЋ ПОСЕТИО КЊАЖЕВАЦ

Подели

Министар спорта Републике Србије Зоран Гајић са сарадицима је у четвртак 28. марта боравио у радној посети Књажевцу. Нови спортски и рекреативни комплекси, улагање у инфраструктуру и развој спортског и здравственог туризма биле су само неке од тема разговора са председником општине Миланом Ђокићем, који је са сарадницима приредио целодневни програм за госте из Београда.

Приликом посете Спортском савезу Књажевац и Дијагностичком центру за рано откривање постуралних деформитета, министар Гајић је истакао значај једног оваквог спортско-здравственог објекта који омогућава детаљну и прецизну анализу од најранијег узраста. Том приликом је председник књажевачке „куће спорта“ др Микица Видојевић на делу показао како функционише читав систем овог јединственог центра.
 
Са општинским руководством министар Гајић је обишао и нове комплексе спортских терена на отвореном и комплексе фудбалских терена са новом атлетском стазом, нове свлачионице и реновирану спортску дворану у Техничкој школи, као и будућу локацију тениског и одбојкашког терена, чију ће изградњу помоћи Министарство спорта.
Председник општине Књажевац Милан Ђокић изразио је велико задовољство што је имао част да угости једну од највећих српских тренерских легенди и истакао да верује  да ће сарадња општине Књажевац и Министарства спорта у наредном периоду бити на највишем могућем нивоу, а да ће Министарство спорта у књажевачкој општини увек имати искреног сарадника.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

 
Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *