Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар Фудбал

МЕЂУНАРОДНИ ФУДБАЛСКИ ТУРНИР „ЗАЈЕЧАР 2023“ ЗА ВИКЕНД НА КРАЉЕВИЦИ

Подели

Међународни турнир у фудбалу „Зајечар 2023“ је на прагу, сви услови су ту да спектакл може да почне, па ће све очи српских фудбалских посленика и људи задужених за млађе категорије наших клубова бити упрте у Зајечар и градски стадион на Краљевици. Тамо ће током предстојећег викенда, у суботу и недељу 13. и 14. маја снаге одмерити подмладак српских и бугарских клубова.

Шест различитих узрасних категорија, играчи рођени од 2011. до 2016. године, водиће велике борбе за наслов најбољег на седмом по реду турниру у Зајечару, који организује Фудбалски клуб „Тимок 1919“.

Субота је резервисана за утакмице малих фудбалера рођених 2012., 2014. и 2016. године, док ће дан касније борбе водити играчи рођени 2011., 2013. и 2015. године.“Глас спорта биће поново на лицу места и наравно извештавати са сада већ традиционалног такмичења, које окупља оно најбоље што фудбал може да пружи.

Више од 60 екипа, међу којима се издвајају имена Црвене звезде из Београда и увек драгих гостију ДФК Видина из суседне Бугарске, одиграће своје утакмице на помоћним теренима градског стадиона у Зајечару, а мечеви су на програму од 10 до 17 сати у суботу 13. и недељу 14. маја.

НапоменаСви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *