Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар ОСТАЛИ СПОРТОВИ

ОТВОРЕНО ПРВЕНСТВО ЗАЈЕЧАРА У ТЕНИСУ 20. МАЈА

Подели

Отворено првенство Зајечара у тенису у конкуренцији играча до 12 година „Serbian Grand prix“ на програму је 20. маја на теренима Спортско-рекреативног центра „Попова“ плажа“. Организатор турнира III категорије из календара Тениског савеза источне Србије je TK „АС Тимок“, a право учешћа имају регистровани такмичари Тениског савеза Србије.

Званична пријава је могућа до уторка 16. маја у поноћ. Турнир се бодује за ранг листу ТСС, а организатор је обезбедио и вредне награде, пехаре, медаље, дипломе, као и бројне друге награде изненађења.

„Тениски клуб „АС Тимок“ свим такмичарима жели пуно успеха на тениском терену, а родитељима, гостима и свим љубитељима белог спорта леп провод и уживање у нашем спортском комплексу „Попова плажа“ и граду Зајечару, као увек одличном домаћину“, поручио је Дарио Петковић, тренер и председник ТК „АС Тимок“.

Зајечарски тениски клуб не мирује ни у паузама до редовних такмичарских обавеза. Актуелна је  бесплатна школа тениса на Поповој плажи, у којој своје прве кораке са рекетом и лоптицом, чине многобројни малишани и деца школског узраста, а ускоро креће права летња сезона турнира на којима ће Тениски клуб „АС Тимок“ учествовати.
НапоменаСви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.
Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *