Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар Фудбал

ПОЗНАТ РАСПОРЕД УТАКМИЦА НА 7. МЕЂУНАРОДНОМ ТУРНИРУ „ЗАЈЕЧАР 2023“

Подели

Седмо издање традиционалног Међународног турнира „Зајечар 2023“ је на програму 13. и 14. маја, а почетак је заказан за суботу од 10 сати. Организатори из Фудбалског клуба „Тимок 1919“ надају се да ће им и време колико толико ићи на руку, а да ће велики број Зајечараца доћи на помоћне терене градског стадиона на Краљевици да испрати пре свега будућност српског фудбала. 

Оно што овај турнир издваја од сличних на истоку Србије јесте и традиционално учешће спортских пријатеља из Видина, који ће и овог пута наћи у Зајечару са неколико млађих селекција. Црвена звезда је такође поново учесник, баш као и Школа фудбала „28. јун“ из Грачанице, који се традиционално налазе у смештају код својих другара из Тимока. Ту су и остали зајечарски фудбалски клубови ОФК 019 и Каблови, затим екипе из окружења и региона, па нема сумње да ће Краљевица бити центар српског фудбала предстојећег викенда.

Првог дана турнира своје утакмице играће генерације малих фудбалера рођених 2012., 2014. и 2016. године, а ево и распореда:

Укупно 66 екипа наступиће на Међународном фудбалском турниру „Зајечар 2023“.

Другог дана такмичења на програму ће бити мечеви генерација 2011., 2013. и 2015., а „Глас спорта“ у наставку доноси и комплетан жреб и распоред њихових утакмица:

НапоменаСви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

 

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *