Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар РУКОМЕТ Србија

КРЕЋУ И РУКОМЕТАШИЦЕ, ЗАЈЕЧАР НА СТАРТУ ДОЧЕКУЈЕ ВОЈВОДИНУ

Подели

Након фудбала и одбојке, време је и за рукометне теме у Зајечару, пошто ће након дуже паузе коначно кренути и такмичарска сезона. Рукометашице Зајечара 1949 на старту Суперлиге Србије дочекују Војводину, а утакмица 1. кола је на програму у недељу 11. октобра од 16:30 у хали спортова на Краљевици.

Тренер Живојин Максић на располагању има изузетно млад састав, а вреди истаћи да су у минулом периоду три играчице добиле позив и за млађе репрезентативне селекције. У питању су Јана Милошевић, Миљана Живић и Катарина Стевановић, све три рођене Зајечарке и нема сумње да ће ово бити сезона њихове потпуне играчке афирмације, иако је реч о још увек ученицама средњих школа.

Велико појачање је останак Ање Белић и повратак Милеве Кнежевић у екипу, а са још пар појачања опстанак не би смео бити доведен у питање.

„Велика жал остаје због одласка неколицине играчица, које су у минуле три године носиле дрес Зајечара, јер нема сумње да би само уз сачувану окосницу тима, били кандидати за највиши пласман, што да не и титулу“, истакао је за „Глас спорта“ Максић, иначе помоћник селектора репрезентације Србије.

Овако, појачана Наиса предвођена селектором Обрадовићем, Бекамент и Јагодина поново ће се највише питати око распореда у врху табеле Суперлиге, која броји 12 клубова. Основни циљ Зајечара је опстанак и развој још неколицине играчица из подмлатка, које ће у наредним сезонама носити овај тим на својим плећима, нагласио је на крају разговора тренер зајечарског суперлигаша.

 

Тагови

Можда вам се и ово свиђа

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *