Учитавање

Унесите термин за претрагу

ОСТАЛИ СПОРТОВИ Тимочка Крајина

КЊАЖЕВАЧКО ТРГОВИШТЕ ТРЕЋЕПЛАСИРАНО НА РЕГИОНАЛНОМ ТАКМИЧЕЊУ СЕОСКИХ ИГАРА СПОРТСКОГ САВЕЗА СРБИЈЕ

Подели

Екипа Трговишта освојила је 3. место на Регионалном такмичењу Сеоских игара Спортског савеза Србије одржаном у Алексинцу. Књажевчани на тај начин нису успели да понове успех Васиља из 2022. године и обезбеде пласман у велико финале, али су и поред тога показали сјајан такмичарски дух и велику борбу у свих 11 дисциплина.

У даље такмичење ипак иде Велики Шиљеговац из Крушевца, чија екипа је заузела 1. место и приграбила пехар који јој гарантује учешће на Државном такмичењу у Пожаревцу од 1. до 3. септембра.

Трговиште је подсећања ради, било шампион Књажевца и 2021. године, када је најпре остварена победа на Сеоским играма у Минићеву, а потом обезбеђен пласман на Регионалном надметање одржано у Зајечару. И тада и сада, други круг такмичења био је крајњи домет ове екипе, у којој се надају да ће трећа година бити талична.

“Овај медијски садржај суфинансиран је од стране општине Књажевац. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства”.

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *