Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар Фудбал

МЕМОРИЈАЛНИ ФУДБАЛСКИ ТУРНИР „МЛАДЕН РАДИЋ“ ОДРЖАН У ВРАЖОГРНЦУ

Подели

Меморијални турнир у малом фудбалу „Младен Радић“ одржан је у недељу 6. августа у Вражогрнцу. На традиционалном такмичењу у организацији Спортског савеза града Зајечара и омладине Вражогрнца, учествовало је 11 екипа, а победу су однели играчи екипе „Спектра Фит“, који су у финалу савладали Каменорезачку радњу „Миленовић“. Треће место заузела је екипа „Ђавола“.

Сјајно финале виђено је у Вражогрнцу, а шампиона су морали да одлуче пенали, пошто је регуларни ток завршен резултатом 5:5. На крају 1:0 после бољег извођења пенала за „Спектру“, чијим играчима је сем пехара и дипломе Спортског савеза града Зајечара припала и новчана награда у износу од 25 хиљада динара.

Победнички тим је наступио у саставу Иван Алексић, Андреја Боновић, Урош Николић и Владимир Милосављевић.

НапоменаСви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *