Учитавање

Унесите термин за претрагу

ОСТАЛИ СПОРТОВИ Тимочка Крајина

КЊАЖЕВАЧКИ ПАУЕРЛИФТИНГ И БОДИБИЛДИНГ КЛУБ НАСТАВЉА СА СЈАЈНИМ РЕЗУЛТАТИМА

Подели

Пауерлифтинг и боди билдинг спортски клуб “Kњажевац” освојио је три медаље на Државном првенству у пауерлифтингу за јуниоре, млађе јуниоре и ветеране. Такмичење је одржано у Владичином Хану, а књажевачки „пауерлифтери“ још једном су показали да с правом припадају самом врху овог спорта у нашој земљи.

Један од најталентованијих такмичара ПББСК Књажевац, 15-годишњи Богдан Ђорђевић освојио је прво место у категорији млађих јуниора у категорији до 83 килограма, док је у конкуренцији јуниора до 93 килограма Александар Живковић заузео 7. место у јакој конкуренцији.

Још две медаље освојене су у женској конкуренцији. Тијана Трифуновић је у категорији јуниорки до 52 килограма освојила бронзану медаљу и поставила нови државни рекорд у дисциплини деад лифт са подигнутих 115 кг., док је у категорији ветеранки М1 до 72 килограма Марија Вукић заузела 2. место и освојила сребрно одличје.

Првенство Србије окупило је 80 такмичара из петнаестак клубова из Србије. Због повреде и болести за клуб из Књажевца нису наступили Стефан Илић и Ивана Живковић, а одлазак на престижно државно такмичење помогли су локална самоуправа и Спортски Савез Kњажевца, наводе у ПББСК „Књажевац“.

“Овај медијски садржај суфинансиран је од стране општине Књажевац. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства”.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *