Учитавање

Унесите термин за претрагу

Тимочка Крајина Фудбал

ГОЛЕАДА РТЊА У КЛАДОВУ, БРОДОРЕМОНТ ПАО ЗА ДРУГУ ПОБЕДУ БОЉЕВЧАНА У ЗОНИ „ИСТОК“

Подели

Фудбалери Ртња савладали су екипу Бродоремонта на гостовању у Кладову резултатом 2:4. Бољевачки зонаш је на тај начин стигао до другог тријумфа у сезони, па након шест одиграних кола заузима 9. место првенствене табеле са 6 освојених бодова.

Двоструки стрелац за Ртањ био је Дујкић, а поготке вредне три бода постигли су и Гроздић и Цакић. Радује чињеница да су Дујкић и Гроздић подесили нишанске справе и да у серијама погађају, што ће свакако значити за наредне изазове.

„Полако све долази на своје место. Момци добро тренирају, штета што немамо још већу ширину у играчком кадру, пошто нас стижу картони. Задовољан сам залагањем и сматрам да је требало да имамо и више бодова на свом конту, поготово после утакмице у Књажевцу, где је недостајало спортске среће да узмемо бодове, али гледамо унапред и желимо да створимо компактан тим који ће моћи свима да изађе на црту“, реферисао је за „Глас спорта“ тренер бољевачког зонаша Марко Терзић.

Наредно коло донеће лепу прилику фудбалерима Ртња да се позиционирају на средини табеле. На градски стадион у Бољевцу стиже комшијски Озрен, а утакмица старих ривала је на програму у суботу 24. септембра од 15:30. Гости из Сокобање су уз БСК из Боговине једна од две екипе које до сада нису освојиле ни један једини бод и налазе се на самом зачељу табеле Зоне „Исток“, па би и поред тога што су се недавно појачали све сем победе домаћина представљало изненађење.

“Овај медијски садржај суфинансиран је од стране општине Бољевац – ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства”.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *