Учитавање

Унесите термин за претрагу

ГЛАС СПОРТА Зајечар КОШАРКА

КАРАВАН ПРВЕНСТВА СРБИЈЕ У БАСКЕТУ 3X3 СТИЖЕ У ЗАЈЕЧАР – ПОЗНАТ И РАСПОРЕД УТАКМИЦА НА ГРАДСКОМ СКВЕРУ

Подели

Све је спремно за велики баскет спектакл у Зајечару, где ће на Тргу ослобођења у суботу 17. септембра бити одржан последњи квалификациони турнир Првенства Србије за сезону 2022. Почетак турнира заказан је за 12 сати, „Глас спорта“ биће наравно на лицу места, а у наставку доносимо комплетан распоред такмичења који ће победнику, сем новчане награде донети и место у великом финалу у Београду 21. септембра.

Спортски савез града Зајечара и Национални баскет 3×3 савез уз покровитељство града Зајечара потрудиће се да све протекне у најбољем могућем реду и поред најаве погоршања временских услова, па ће тако турнир у том случају бити настављен у сали Гимназије. Град на Тимоку имаће и своја два представника који ће у јакој конкуренцији покушати да стигну до великог успеха и освајања једног од прва три места. У питању су екипе Град Зајечар и „Рибарница Сирена“, који ће свакако имати и подршку публике на својој страни.

Подсећамо, организатори из Националног 3×3 баскет савеза обезбедили су вредне награде за најбоље учеснике турнира, пошто ће првопласирана екипа отићи кући са чеком на 80.000 динара, другопласирани ће добити 30.000, док ће трећепласирани тим бити богатији за 10 хиљада динара.

Велико финале у среду 21. септембра у Београду окупиће 16 најквалитетнијих екипа  које су свој пласман пронашле преко неког од 30 квалификационих турнира, међу којима ће се наћи и победник зајечарског 3×3 баскет спектакла. Завршница Првенства Србије је на Тргу Републике у центру Београда, а шампион наше земље имаће част да представља нашу земљу на 3×3 „Master World Tour-u“ у Паризу.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *