Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар КОШАРКА

КАДЕТСКА СЕЛЕКЦИЈА ЗАЈЕЧАРСКОГ КК „БИН“ ОСВОЈИЛА 3. МЕСТО У МЕЂУРЕГИОНАЛНОЈ ЛИГИ

Подели

Кадетска селекција Кошаркашког клуба „Бин“ завршила је такмичење у Међурегионалној лиги Кошаркашког савеза региона источне Србије на 3. месту. Зајечарци су у последњем колу савладали нишки „Тријумф“ резултатом 78:67 (19:21, 17:19, 22:11, 20:16).

Најбољи у редовима домаће екипе био је Вук Јевтић са 27 поена, а велику помоћ имао је у Јовичићу који је убацио 16, Стојковићу са 14 и Бубањи који је додао 10 поена. Неколицина кадета КК „Бин“ добила је прилику и у утакмицама првог тима и показала да је пред њима лепа будућност, што је свакако велики плус, с обзиром на то да ће се сениори зајечарског тима наредне сезоне такмичити у Првој српској лиги.

„Заузели смо треће место што је велики успех с обзиром на то да због короне и повреда ни једну утакмицу нисмо играли комлетни. Ову победу посвећујемо млађаном пиониру (2008) Марку Јовнасу који се на почетку пролећног дела повредио и на штакама бодрио наш тим“, истакао је тренер КК „Бин“ Небојша Николић за „Глас спорта“ .

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *