Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар ОСТАЛИ СПОРТОВИ

ГРАДСКО ТАКМИЧЕЊЕ УЧЕНИКА ЗАЈЕЧАРСКИХ ОСНОВНИХ И СРЕДЊИХ ШКОЛА У ФУТСАЛУ

Подели

Градско такмичење ученика и ученица зајечарских основних и средњих школа у футсалу на програму је у четвртак 7. априла. Надметање је на програму у Хали спортова на Краљевици, а почетак такмичења заказан је у 9 сати.

Програм отварају мушке екипе Економско-трговинске и Техничке школе, док ће у другом полуфиналу снаге одмерити Гимназија и Медицинска. Што се женске конкуренције тиче, без борбе у даљи круг такмичења иду ученице Медицинске школе.

Код основаца нешто више екипа, па ћемо тако код дечака гледати надметање пет основних школа, а турнирски део почеће у 11:15 утакмицом ОШ „Јован Јовановић Змај“ Салаш и ОШ „Љубица Радосављевић Нада“, док се у другом сусрету састају ОШ „Десанка Максимовић“ и ОШ „Ђура Јакшић“. Поред те четири екипе, на такмичењу учествује и ОШ „Хајдук Вељко“. Што се женског дела турнира тиче, први меч на распореду је у 12:45 када се састају ОШ „Љубица Радосављевић Нада“ и ОШ „Ђура Јакшић“.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *