Учитавање

Унесите термин за претрагу

ОСТАЛИ СПОРТОВИ Тимочка Крајина

КЊАЖЕВАЦ ЗА ВИКЕНД ДОМАЋИН БАЛКАНСКОГ ПРВЕНСТВА У БОДИБИЛДИНГУ И ФИТНЕСУ

Подели

Балканско првенство у бодибилдингу и фитнесу на програму је у Књажевцу од 8. до 10. априла. Градић у Тимочкој крајини се показао као одличан домаћин небројено пута, а књажевачки Дом културе поново ће угостити велики број сјајних такмичара. Организатори 31. по реду Балканског шампионата су Савез Србије за боди-билдинг, фитнес, боди-фитнес и аеробик и Бодибилдинг клуб „Аполон“ уз подршку књажевачког Спортског савеза и локалне самоуправе.

Очекује се око 200 учесника, а Књажевац ће представљати два такмичара, који су се нашли на списку селектора Зорана Стојића.

„На списку за наредно Балканско првенство које ће се одржати у Kњажевцу наредног викенда су два члана нашег Пауерлифтинг и боди билдинг спортског клуба Kњажевац Денис Алексић и Иван Савић. Захваљујем се селектору репрезентације на указаном поверењу и честитам нашим такмичарима на освојеним златним медаљама на квалификацијама у Чачку“, истакао је за „Глас спорта“ Далибор Илијић, председник ПББСК „Књажевац“.

Иван Савић је право на учешће стекао након освојеног 1. места на Трофеју Чачка у бодибилдингу и фитнесу одржаном 2. априла у категорији бодибилдинг до 70 килограма, док се Денис Алексић окитио златним одличјем на истом такмичењу у категорији „Men’s physique“.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *