Учитавање

Унесите термин за претрагу

ГЛАС СПОРТА

ЈУБИЛАРНО 10. БОГОЈАВЉЕНСКО ПЛИВАЊЕ У ЗАЈЕЧАРУ

Подели

Немања Трифуновић, рођен 1996. године у Теслићу, припадник ватрогасно-спасилачког батаљона у Зајечару, победник је 10. пливања за часни крст на Црном Тимоку. На јубиларном пливању на Поповој плажи, учествовао је 21 такмичар, од чега две даме, Наташа Василијевић и Миљана Џудовић.

Златник и победнички плашт победнику уручио је градоначелник Зајечара Бошко Ничић, а трофејни позлаћени часни крст доделио је победнику протојереј Зоран Голубовић, старешина Саборне цркве у Зајечару. Пливању је претходила Света архијерејска Литургија светог Јована Златоустог у Саборној цркви Рођења Пресвете Богородице, као и велико водоосвећење у порти зајечарске цркве. Потом је одржана и свечана литија, која се кретала од градске цркве кроз центар Зајечара до Попове плаже.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

 

 

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *