Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар Фудбал

IN MEMORIAM – МИОДРАГ НЕШИЋ „НИШКИ“

Подели

Миодраг Нешић „Нишки“, легендарни голман Фудбалског клуба „Тимок“, а касније успешни тренер, преминуо је у 85. години живота у Зајечару. Мрежу Тимока чувао је на 500 утакмица, чиме се уписао на листу „бесмртних“.

На гол сениорског тима стао је 1958. године у тадашњој „Нишкој зони“, а дрес зајечарског клуба носио је до 1970. године. Потом је постао тренер голмана у свом вољеном клубу, да би 10 година касније прешао у „Путеве“, где се такође бринуо о раду са голманима.

Како су истакли његови поштоваоци и сви који су га бар мало познавали, остају велике успомене на једног сјајног човека. Сахрана легенде „Тимока“ и зајечарског фудбала је у суботу 21. јануара на Градском гробљу у Зајечару у 12 часова.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *