Учитавање

Унесите термин за претрагу

ГЛАС СПОРТА

ХУМАНИТАРНИ „TEHNOMEDIA“ ФИФА ТУРНИР ОДРЖАН У ЗАЈЕЧАРУ

Подели

Хуманитарни „Tehnomedia FIFA турнир“ привукао је пажњу великог броја учесника и гледалаца на кошаркашком терену у насељу „Кључ III“. Организатор такмичења у виртуелном игрању фудбала, компанија „Tehnomedia” потрудила се да и други у низу турнир ове врсте у Зајечару протекне на  најбољи могући начин. Сјајна атмосфера, такмичарски дух и дружење обележили су несвакидашњу спортску манифестацију.

Турнир је трајао до касно у ноћ, а за титулу „FIFA“ шампиона надметало се 46 такмичара из целе Тимочке крајине. Учесници су показали своје умеће на конзолама и притом освојили вредне награде генералног спонзора и донатора турнира „Дођи на баскет“ из календара Спортског савеза града Зајечара у склопу ког је и одржан овај спортско-виртуелни догађај.

Компанија „Tehnomedia” је обезбедила телевизор, мобилни телефон и „гејмерску“ столицу за најбоље такмичаре, а прво место и награду у виду „FOX 32AOS400B“ телевизора освојио је Александар Милојевић из Зајечара. Другопласираном Јовану Крцијевићу из Бора припао је „ZTE BLADE V30 VITA 4GB/128GB“ мобилни телефон, док је Зајечарац Петар Ђорђевић за освојено 3. место кући отишао са „RAMPAGE KL-R11“ „gaming“ столицом.

Новчана помоћ прикупљена од котизација за учешће на „Tehnomedia FIFA турниру“, биће уручена хуманитарној организацији „Срби за Србе”, чији су основни циљеви залагање за побољшање услова за живот и рад српских породица у земљама где живи српски народ и нарочито тамо где је угрожен, с посебним задатком помоћи вишечланим породицама које живе на рубу егзистенције.

Održan humanitarni Tehnomedia turnir u igrici „FIFA 2022”

 

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Можда вам се и ово свиђа

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *