Учитавање

Унесите термин за претрагу

ГЛАС СПОРТА

ГРЉАНЦИ У БОРБИ ЗА 5. УЗАСТОПНИ ПЛАСМАН У ВЕЛИКО ФИНАЛЕ СЕОСКИХ ИГАРА СПОРТСКОГ САВЕЗА СРБИЈЕ

Подели

Регионално такмичење Сеоских игара Спортског савеза Србије на програму је у недељу 6. августа у Петровцу на Млави. Зајечар ће на најмасовнијој рекреативној манифестацији у Србији представљати петоструки шампион Грљан, а поред највећег зајечарског села, на такмичењу у Средњој школи „Младост“ учествоваће домаће Каменово као шампион Петровца на Млави, Близна – Мајданпек, Волуја – Кучево и Лучица – Пожаревац.

За разлику од претходне године, овог пута ће само победничка екипа обезбедити пласман на Државно такмичење које је на програму од 1. до 3. септембра у Пожаревцу.

Грљанци имају велико искуство из минула четири издања Сеоских игара, пошто су стандардни учесници великог финала и владајући шампиони Зајечара и регионални победници 2021 и 2022. године. На Државним првенствима одржаним на Убу и у Чачку успели су да освоје две медаље и 3. места, а оба пута им је за длаку и један једини бод измакла и главна награда Спортског савеза Србије у виду терена за мали фудбал и рукомет.

Спортски савез града Зајечара, иначе један од пионира ове велике акције Спортског савеза Србије организоваће и предводити екипу Грљана и на Регионалном такмичењу у Петровцу на Млави, где ће такмичари из највећег села на територији Зајечара покушати да дођу до новог пласмана у велико финале.

НапоменаСви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *