Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар ОСТАЛИ СПОРТОВИ

ХУМАНИТАРНО ТАКМИЧЕЊЕ „STREET WORKOUT“ ИЗ БЛОКА 6. АВГУСТА У ЗАЈЕЧАРУ

Подели

Такмичење хуманитарног карактера „street workoutu“ из блока” на програму је у недељу 6. августа у Зајечару. Сав прикупљен новац од котизације, спонзора и донатора биће уплаћен Хуманитарној организацији „Срби за Србе”.

Надметање ће трећу годину у низу бити одржано у теретани на отвореном у зајечарском насељу Kраљевица, а популарни „Авној“ угостиће такмичаре и све оне који желе да испрате ово специфично такмичење од 18 сати.

„Учесници могу да се опробају у следећим дисциплинама: склек, пропадање, апсолутни згиб и згиб, чучањ и „бенч прес“. Позивамо и сва предузећа и фирме да узму учешће на овом хуманитарном догађају и донирају новац“, каже Стефан Давидовић, волонтер ХО „Срби за Србе”.

Организатор такмичења у Зајечару је Хуманитарна организација „Срби за Србе” уз подршку Спортског удружења „GYM Xtreme“ из Зајечара. Више информација могуће је добити на број телефона: 062/496-007, док је рок за пријаву до самог почетка спортске манифестације.

НапоменаСви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *