Учитавање

Унесите термин за претрагу

ГЛАС СПОРТА

ГРАДСКО ТАКМИЧЕЊЕ У КОШАРЦИ И БАСКЕТУ 3X3 ОДРЖАНО У ЗАЈЕЧАРУ

Подели

Градско такмичење ученика и ученица основних школа у кошарци и баскету 3X3 одржано је у Зајечару у четвртак 7. децембра. Организатор је био Зајечарски савез за школски спорт (ЗШС), а утакмице су одигране у сали ОШ „Љубица Радосављевић Нада“, која је поново на сјајан начин угостила такмичење из програма Савеза за школски спорт Србије.

Ловорике су понеле ученице Основне школе „Ђура Јакшић“ у женској и њихови вршњаци из ОШ „Љуба Нешић“ у конкуренцији ученика. Што се баскета тиче, екипа Основне школе „Десанка Максимовић“ тријумфовала је у категорији ученица, док је победу у конкуренцији ученика однела екипа ОШ „Љуба Нешић“.

„Глас спорта“ испратио је и ово школско такмичење, а ево и свих резултата:

Наставак градских школских такмичења је већ у уторак 12. и четвртак 14. децембра, када су заказана надметања у одбојци, кошарци и баскету у конкуренцији ученика и ученица зајечарских средњих школа.

НапоменаСви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *