Учитавање

Унесите термин за претрагу

КОШАРКА Србија

ЕВРОЛИГА ДОНОСИ ОДЛУКУ, ЗВЕЗДА И ПАРТИЗАН ЧЕКАЈУ РЕШЕЊЕ!

Подели

Одлука о наставку такмичења у Евролиги и Еврокупу биће донета сутра у току дана, јавља „Sportando“.

Састанак ће бити обављен ујутру 25. марта, у овом тренутку такмичења су суспендована до 11. априла, али сада је већ сигурно да то неће бити крајњи датум одлагања.

Разматраће се све опције јер постоје супротстављене стране. Много је новца и превише интереса у игри.

Евролига жели да се сезона настави у неком облику, приоритет је јасан, желе да заврше такмичење на регуларан начин, још шест кола регуларног дела сезоне, затим четвртфинале на три добијена меча и на крају „Фајнал фор“.

Неколико европских тимова жели да се два европска такмичења откажу и заврше без победника, а све ће бити познато колико сутра, када ће и Црвена звезда и Партизан сазнати хоће ли се Евролига и Еврокуп наставити и у ком облику.

ЦСКА из Москве је владајући шампион Европе, а руски тим је већ кренуо са припремама за завршетак сезоне. Што се Еврокупа тиче, финалисти ће обезбедити пласман у Евролигу.

На који начин ће бити распетљана ова компликована ситуација, остаје нам да видимо, у сваком случају кошарка је у другом плану, поготово када знамо да је седиште саме Евролиге у Барселони, која је као и цела Шпанија тешко погођена корона вирусом.

Тагови

Можда вам се и ово свиђа

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *