Учитавање

Унесите термин за претрагу

КОШАРКА Свет

Корона вирус сели Виртус и Дарушафаку у Београд!

Подели

Kорона вирус успео је да направи велики проблем и спортским такмичењима на континенту. Италијани су обуставили све спортске догађаје, а посебно су под лупом италијански тимови у Европи.

Утакмица последњег кола друге фазе Еврокупа Дарушафака – Виртус требало је да се одигра вечерас, али се то неће десити јер је министарство спољних послова Турске стопирало летове из Италије. Меч је одложен, Евролига је предложила неколико локација за одигравање, а избор је пао на Београд.

„Београдска арена“ требало је да буде место где ће снаге одмерити турски и италијански тим у сусрету, који ће одлучити ко ће у четвртфинале, међутим умешало се и наше министарство здравља.

Захтев српског министартсва је да се утакмица игра без присуства публике. Исти је и прихваћен,  а како је наведено на сајту Еврокупа, меч ће бити одигран у четвртак 5. марта од 18:15 у београдској „Арени“ без присуства публике.

Виртус и Дарушафака налазе се у групи са београдским Партизаном, који вечерас дочекује екипу  Трента, још једног италијанског представника у Еврокупу, без икаквих ограничења и забрана за публику.

ФОТО: „EuroCup“

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *