Учитавање

Унесите термин за претрагу

ОСТАЛИ СПОРТОВИ Тимочка Крајина

ДВА ЗЛАТА ЗА БОРСКЕ КИК БОКСЕРЕ НА ЕВРОПСКОМ КУПУ У САРАЈЕВУ

Подели

Наставља се жетва медаља Кик бокс клуба „Бор“. Минулог викенда ученици тренера Синише Владимировића учествовали су на Европском купу у Сарајеву и забележили одличне резултате.

Дамир Сејдија је освојио златну медаљу у конкуренцији до 60 килограма у дисциплини К1. Да успех Борана буде потпун, побринуо се Урош Крстић, који се у дисциплини „low kick“(лоу кик) окитио златним одличјем у конкуренцији такмичара до 71 килограма.

Један од најтрофејнијих борских спортиста свих времена и још увек актуелни такмичар, Бобан Николић се овог пута нашао у улози тренера и вође пута, а у КБК „Бор“ су изразили велику захвалност Александру Топићу на помоћи у углу и вођењу мечева.

НапоменаСви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *