Учитавање

Унесите термин за претрагу

ГЛАС СПОРТА Зајечар ОДБОЈКА

ДУПЛИ ТРИЈУМФ ОШ „ЂУРА ЈАКШИЋ“ НА ГРАДСКОМ ТАКМИЧЕЊУ У ОДБОЈЦИ

Подели

Одбојкаши и одбојкашице Основне школе „Ђура Јакшић“ имали су највише разлога за задовољство након првог у низу децембарских спортских дана. Наиме, мушка и женска екипа ове зајечарске школе забележила је апсолутни тријумф на градском такмичењу у одбојци и на тај начин остварила пласман на Окружно такмичење.

Виђено је доста борбе, занимљивих окршаја, а посебно интересантна је чињеница да су одиграна и два финала између истих школа, а оба пута више умећа показали су ђаци ОШ „Ђура Јакшић“ у дуелу против домаћих екипа. Ево и свих резултата са такмичења одржаног у сали ОШ „Љубица Радосављевић Нада“ у уторак 5. децембра:

Наставак школских такмичења је већ у четвртак 7. децембра, када је на програму Градско такмичење у кошарци и баскету 3×3 у конкуренцији ученика и ученица основних школа. Организатор ће поново бити Зајечарски савез за школски спорт (ЗШС), а домаћин ОШ „Љубица Радосављевић Нада“.

Почетак надметања из програма Савеза за школски спорт Србије је у 9:30.

НапоменаСви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *