Учитавање

Унесите термин за претрагу

ГЛАС СПОРТА

ДЕЦЕМБАР У ЗНАКУ ШКОЛСКОГ СПОРТА У ЗАЈЕЧАРУ

Подели

Градско такмичење ученика и ученица основних школа у одбојци на програму је у уторак 5. децембра у сали Основне школе „Љубица Радосављевић Нада“ у Зајечару. Организатор такмичења је Зајечарски савез за школски спорт (ЗШС), а домаћин жреба одржаног у понедељак био је Спортски савез града Зајечара, када су одређени и парови надметања у мушкој и женској конкуренцији за сва такмичења која очекују зајечарске школарце у децембру.

Почетак одбојкашког такмичења заказан је за уторак од 9:30.

Већ у четвртак 7. децембра на програму је Градско такмичење у кошарци у конкуренцији ученика и ученица основних школа. Домаћин ће поново бити ОШ „Љубица Радосављевић Нада“, а ево и свих парова:

Наредне недеље је наставак школских такмичења, а Зајечарски савез за школски спорт је за средину месеца спремио два дана надметања ученика и ученица у средњошколској конкуренцији. Најпре ће 12. децембра на терен Гимназије и Техничке школе изаћи најбољи одбојкаши и одбојкашице, док ће два дана касније на истом месту снаге одмерити кошаркашке и баскет екипе зајечарских средњих школа. „Глас спорта“ доноси распоред и тих такмичења:

 

НапоменаСви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *