Учитавање

Унесите термин за претрагу

ОСТАЛИ СПОРТОВИ Тимочка Крајина

ДРУГО ТАКМИЧЕЊЕ У „УЛИЧНОМ ВЕЖБАЊУ“ ОДРЖАНО У БОЉЕВЦУ

Подели
 
Друго по реду такмичење у уличном вежбању („street workout“), одржано је у суботу 1. јуна у градској теретани Установе за спорт Бољевац. Организатор ове несвакидашње спортско-рекреативне манифестације био је Спортски савез општине Бољевац у сарадњи са Установом за спорт и уз покровитељство локалне самоуправе.
 
Изузетно занимљива борба виђена је у све три дисциплине уличног вежбања, где су се најспремнији учесници надметали за главне награде.
 
Најбољи по категоријама били су:
 
Прво место у згибовима је освојио Никола Андробић, друго место припало је Александру Мартиновићу, док је треће место заузео Никола Белчић.
 
У пропадањима иста мета, исто одстојање, Никола Андробић првопласирани, други је био Александар Мартиновић, док је трећепласирани поново Никола Белчић.
 
У склековима прво место за  Александра Мартиновића, Никола Андробић је другопласирани, док  је треће место опет припало Николи Белчићу.
 
Пласман у апсолутној категорији, одређен је сабирањем укупног броја понављања из све три дисциплине, а највише разлога за задовољство имао је Александар Мартиновић, који је освојио прво место са тоталом од 174 поена, испред Николе Андробића који је имао 7 поена мање, док се на трећем месту баш као и у појединачним дисциплинама нашао Никола Белчић. 
 
„Хвала свим такмичарима на учешћу и спортској борби. Такође, велико хвала публици на посети. Видимо се ускоро на новим такмичењима“, поручили су за „Глас спорта“ организатори из Спортског савеза општине Бољевац.
НапоменаСви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.
Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *