Учитавање

Унесите термин за претрагу

ОСТАЛИ СПОРТОВИ Тимочка Крајина

ДРУГИ МЕМОРИЈАЛ „ВЕСНА НИКИЋ“ ОПРАВДАО ОЧЕКИВАЊА У КЊАЖЕВЦУ

Подели

Други Меморијал „Весна Никић“ у параолимпијској дисциплини “bench press” одржан је минулог викенда у Књажевцу. На међународном такмичењу за особе са инвалидитетом учествовало је око 60 учесника из Србије и Бугарске. Наступили су такмичари из Београда, Ниша, Зајечара, Бора, Свилајнца, Видина и Kњажевца.

Додељени су пехари за најјаче такмичаре у параолимпијској дисциплини, односно освајаче прва три места у укупном пласману у мушкој конкуренцији. Апсолутни победник је Стефан Милановић такмичар клуба „П1“ из Београда са подигнутих 215 килограма из бенч преса, док је друго место заузео Срђан Ристић такмичар Пауерлифтинг и бодибилдинг спортског клуба Kњажевац, док је 3. место припало Војиславу Илићу, члану „KДТ“ из Ниша.

Зорица Томић чланица Пауерлифтинг и бодибилдинг спортског клуба Kњажевац освојила је пехар за 1. место у женској конкуренцији, испред Анђеле Ђокић из нишког „Академика“ и Олге Пешић из Kњажевца.

У ревијалном делу за најбољег такмичара у пикаду проглашен је Љубинко Тошић члан удружења ООИР и ОСИ из Kњажевца, другопласирани је био Небојша Милетић члан KДТ Ниш, док су треће место поделили такмичари Иван Живковић члан ДЦДП Зајечар и Радољуб Здравковић из Kњажевца. Што се женског ревијалног дела тиче, за најбољу у пикаду проглашена је Бојанка Михајловић чланица удружења ООИР и ОСИ из Kњажевца, друго место освојила је Албена Миланова из Бугарске, док је 3. место заузела Олга Пешић из Kњажевца.

Најбољи такмичар у шаху је Небојша Милетић члан KДТ Ниш из Ниша, другопласирани је Славољуб Петровић из ДЦДП Зајечар, а треће место припало је Мирославу Илијићу из Удружења мултиплисклерозе из Kњажевца. У женској конкуренцији титулу најбоље такмичарке понела је Олга Пешић из Kњажевца, друго и треће место припало је такође Kњажевчанкама Зорици Томић и Сандри Здравковић.

Организатор 2. Меморијала Весна Никић – Отвореног првенства Kњажевца у параолимпијској дисциплини бенч прес за особе са инвалидитетом био је Пауерлифтинг и бодибилдинг спортски клуб „Kњажевац“ уз помоћ Спортског савеза Kњажевца и подршку и покровитељство локалне самоуправе.

НапоменаСви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *