Учитавање

Унесите термин за претрагу

ГЛАС СПОРТА Зајечар ОСТАЛИ СПОРТОВИ Тимочка Крајина

ДОГОВОР ЗА ТИМОЧКУ СПОРТСКУ БУДУЋНОСТ – ОТВОРЕНА ЛЕТЊА ШКОЛА СПОРТА У ЗАЈЕЧАРУ, БОРУ, НЕГОТИНУ И КЊАЖЕВЦУ

Подели

Када би и у осталим сферама сарађивали као у области спорта, ситуација у Тимочкој Крајини би била далеко боља. Отуда, овај договор постигнут на састанку у просторијама Спортског савеза града Зајечара добија на значају.

Отворена летња школа спорта, програм зајечарске „куће спорта“ биће следеће године реализован и у Бору, Неготину и Књажевцу, пре свега на добробит деце узраста од 6 до 11 година, који ће бити и учесници спортске манифестације, заказане за јул следеће године.

Састанку у Зајечару присуствовали су Милош Луковић, испред Асоцијације спорт за све из Бора, Душан Матејевић, генерални секретар Спортског савеза општине Неготин и Крунислав Симић, први човек Асоцијације спорт за све из Књажевца.

Они су се сагласили да је једна оваква права спортска прича и више него потребна, посебно у време летњих месеци и школског распуста, када и нема спортских дешавања.

„Биће то право тимочко спортско лето, још ћемо разговарати око саме организације, ово је само иницијални договор о постулатима. Укупно 160 деце, по 40 из сваког града биће учесници Отворене летње школе спорта, која ће наизменично бити одржана у Бору, Књажевцу, Неготину и Зајечару, који ће бити домаћин завршнице“, поручио је иницијатор и домаћин састанка, Игор Божиновић, генерални секретар Спортског савеза града Зајечара.

Учесници састанка истакли су и да ће из сваког града бити ангажовани и млади тренери и професори физичког васпитања, који ће водити екипе, које ће се надметати у различитим спортским дисциплинама, док ће о коначном термину јавност бити благовремено обавештена.

 

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

 

Тагови

Можда вам се и ово свиђа

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *