Учитавање

Унесите термин за претрагу

Србија Фудбал

АПЕЛ ПОТПРЕДСЕДНИКА ФСС МАРКА ПАНТЕЛИЋА, ЈЕДНОГ ОД ПРВИХ ИЗЛЕЧЕНИХ У СРБИЈИ ОД КОРОНА ВИРУСА

Подели

Марку Пантелићу је 15. марта потврђено да је позитиван на коронавирус, а после двонедељне терапије следећи налаз је био негативан.

Потпредседник ФСС, који се успешно изборио са коронавирусом, апеловао је на јавност да се укључи у хуманитарну акцију српске „куће“ фудбала.

“Драги пријатељи, као што сви добро знамо суочени смо са пандемијом вируса COVID – 19 која је комплетну светску популацију, укључујући и све оне који се баве фудбалом, довела до велике бриге за сваки људски живот.

Пре неколико дана Фудбалски савез Србије је покренуо акцију прикупљања новчаних средстава са циљем да помогнемо сада када је најпотребније.

И због тога желим још једном да апелујем на све оне који су у фудбалу, некадашње и садашње репрезентативце, актуелне и бивше играче, клубове, спортске раднике, тренере, судије, спонзоре, да се укључе у ову акцију.

Све што прикупимо биће драгоцена помоћ за оне којима је то сада преко потребно, а пре свега здравственом систему Србије који се налази на првој линији фронта у борби против овог невидљивог непријатеља.

До сада је овом акцијом, као што је „Глас спорта“ већ пренео, прикупљено 250.000 евра као донација Инфективној клиници у Београду.

Несебична помоћ од оних који поштено и часно представљају српски фудбал широм света даће огроман импулс до коначне победе“, закључује Марко Пантелић на крају апела.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *