Учитавање

Унесите термин за претрагу

Србија Фудбал

СЈАЈАН ПОТЕЗ ЧУКАРИЧКОГ, СРПСКИ ФУДБАЛСКИ КЛУБ ПОСТАВЉА СТАНДАРДЕ

Подели

Корона вирус зауставио је читав свет, тако и спорт, па се многи играчи брину хоће ли добити своје плате и принадлежности.

О томе на Бановом брду не морају да брину јер је Чукарички још у фебруару исплатио своје играче до краја сезоне, док ће редовну плату и убудуће примати и сви остали запослени унутар клуба.

„Да будем искрен, у клубу нисмо ни разговарали о томе да се играчима смање плате, газда Гале Обрадовић није ни спомињао то, мислим да до тога у Чукаричком неће ни доћи. Што се тиче уговорних обавеза, клуб је још у фебруару исплатио све рате играчима закључно са јуном. Што се тога тиче играчи Чукаричког су мирни. У сваком случају нису они криви за овакву ситуацију, са друге стране није ни клубовима лако у оваквој ситуацији јер се не зна колико ће све трајати“, истакао је спортски директор „брђана“ Ненад Миросављевић у изјави за Спортски журнал.

Треба истаћи да је Чукарички једини приватни клуб у Суперлиги Србије па се и по томе разликује од осталих и што се каже, зна се ко коси, а ко воду носи.

“Такође смо и клуб који ником ништа не дугује, који нема спорове пред арбитражним комисијама или судовима, у нашем погону су сви професионалци, сви имају уговоре, на све се плаћа порез. Заправо, највећи део из буџета клуба на годишњем нивоу се и издваја на порез“, закључује спортски директор суперлигаша са Бановог брда.

 

 

 

фото: ФК Чукарички

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *