ТИМОК ПОНОВО БЕЗ ПОГОТКА, САМО БОД ЗА ЗАЈЕЧАРЦЕ ПРОТИВ РАДНИЧКОГ ИЗ СВИЛАЈНЦА

Share

Фудбалери Тимока пуних 180 минута нису успели да постигну погодак на српсколигашким теренима. Ако се томе дода и пораз у финалу Купа Фудбалског савеза зајечарског округа од Тимочанина са 3:1, онда је то и аларм за узбуну. Само 0:0 на Краљевици против Радничког из Свилајнца свакако није резултат коме су се надали у редовима лидера Српске лиге „Исток“ у 35. првенственом колу.

Ипак, сунце је обасјало градски стадион на Краљевици, када су Зајечарци чули вести из Трстеника. Наиме, главни конкурент Тимока за прво место и пласман у бараж за Прву лигу Србије, екипа Будућности није успела да искористи кикс ривала. На крају 1:1 у Трстенику, што је резултат који је највише обрадовао зајечарског српсколигаша.

Други зајечарски српсколигаш, екипа Каблова одиграла је можда ако не најбољи, онда најконкурентнији сусрет у пролећном делу сезоне. Уписан је још један пораз на домаћем терену у Котлујевцу, али су голобради младићи на позајмици из Тимока, пружили достојан отпор. Топличанин из Прокупља, кога је на терену предводио бивши играч зајечарског Тимока Иван Каличанин, славио је резултатом 0:3, док је првих 45 минута завршено минималном предношћу гостију.

Улазимо полако у фото финиш сезоне. Разлика између Тимока и Будућности на врху табеле остаје четири бода, на само три кола до краја првенства. Врело ће бити већ у суботу 22. маја, када Зајечарци гостују у Нишу, искусној екипи Синђелића. Резултат ће ослушкивати и пратити у табору Будућности, која дан касније има зицер у Поповцу, где гостују „Каблови“, па ће притисак сигурно бити на Тимоку, који ће имати знатно тежи задатак од првог пратиоца.

 

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.