МЕМОРИЈАЛНИ ТУРНИР У МАЛОМ ФУДБАЛУ „ЈОЦА МИХАИЛОВИЋ – К3“ ОД 15. ЈУНА У КОТЛУЈЕВЦУ

Share

И баш као и прошлог јуна, зајечарско насеље Кључ III у Котлујевцу биће поприште борби на петопарцу, где ће се велики број екипа у различитим узрасним категоријама борити за вредне награде. Организатори су Спортски савез града Зајечара и Пета месна заједница Котлујевац уз подршку града Зајечара, који је у значајној мери подржао реализацију овог програма.

Турнир у малом фудбалу 4 на 4 биће одржан од 15. до 22. јуна у Kотлујевцу, а  од ове године турнир има меморијални карактер и носиће назив „Меморијал Јоца Михаиловић – К3, по преминулом зајечарском културно-уметничком прегаоцу и дугогодишњем раднику градских установа и центара културе.

Такмичење ће бити организовано у четири узрасне категорије, три код млађих селекција и једној сениорској. У конкуренцији играча рођених 2012. и млађих котизација износи 1500 динара, колико је и у категорији фудбалера до 10 година, тачније 2010. годишта и млађих, док за пријаву екипу у конкуренцији петлића, играча рођених 2007. године и млађих, треба издвојити 2000 динара.

Што се сениора тиче, котизација износи 3.000 динара по екипи, а пријаве су могуће до недеље 14. јуна.

За прва три места у млађим категоријама обезбеђене су робне награде, пехари и дипломе, па ће тако првопласиране екипе кући отићи са комплетом тренерки, другопласиране ће бити награђене шортсом и мајицом, док је за трећепласиране екипе у све три категорије награда мајица за сваког члана екипе.

За сениоре су предвиђене вредне новчане награде, па је тако за победничка екипа понети чек на 50.000 динара, друго место доноси 25.000, док ће трећепласирани тим турнира у малом фудбалу „Меморијал Јоца Михаиловић – К3“, за награду добити 15.000 динара.