Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар Србија Фудбал

БОД ВЕЛИКИ КАО КУЋА ЗА ТИМОК, ИВИЦА ЈОВАНОВИЋ ПОГОТКОМ У НАДОКНАДИ ДОНЕО ИЗЈЕДНАЧЕЊЕ

Подели

Фудбалери Тимока ремизирали су са екипом ИМТ-а у 3. колу Прве лиге Србије. Гол вредан бода постигао је Ивица Јовановић у 93. минуту утакмице.

Био је то прави ход по мукама играча зајечарског прволигаша. Потпуно су од самог старта држали конце у својим рукама, загосподарили средином терена и плод много боље игре стигао је у 19. минуту, када је Владимир Лучић на асистенцију Андреје Лазовића погодио мрежу Аце Јовановића. 

У правог јунака првог полувремена израстао је голман домаћих, који је скинуо два зицера гостујућим нападачима и оставио Тимок у игри.

Реаговао је на паузи Рајчић и увођењем Ненада Качара, појачања из Дубочице, покушао да унесе промену у игри домаћих. Изгледало је све много боље по домаће у наставку, прилику су добили и Марко Цветковић, Анђеловић и Немања Ристић, али је бинго остварен уласком Ивице Јовановића.

Ветеран из Зајечара, дете Тимока и повратник у плаво-беле боје, донео је велику радост за више од 1000 гледалаца на градском стадиону на Краљевици.

Изгледало је да је све решено и један центаршут који је на први поглед био лак плен за голмана гостију Катића, претворио се у ноћну мору млађаног чувара мреже на позајмици из Црвене звезде. Ухватио је лопту, али је прешао 16 метара и судија Никола Бикић оправдано је досудио слободан ударац, на самом истеку трећег минута надокнаде.

Читав стадион је ућутао за тих шездесетак секунди, а онда је искусни Ивица Јовановић погодио за ерупцијију одушевљења на Краљевици и бод велики као кућа.

Тимок након три одигране утакмице има 4 освојена бода и по једну победу, реми и пораз на свом конту. Краљевица и даље остаје неосвојива тврђава, а фудбалери Тимока пуне три сезоне остају непоражени на свом терену, од Зоне, преко Српске лиге, па све до Прве лиге Србије.

У наредном колу, Зајечарце очекује треће гостовање у четири кола, пошто путују на мегдан новајлији у прволигашком друштву, екипи Младост ГАТ. 

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Забрањено преузимање комплетног текста, а уколико преузимате део текста или фотографије, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Можда вам се и ово свиђа

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *