Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар Србија Фудбал

СЛАВЉЕ ТИМОКА НА СТАРТУ ПРВЕ ЛИГЕ СРБИЈЕ, ДРАГИЋЕВИЋ ПРЕСУДИО ЗЛАТИБОРУ

Подели

Фудбалери Тимока тријумфално су започели сезону у Првој лиги Србије, пошто су у гостима славили против фаворизованог Златибора 0:1. Гол одлуке постигао је нападач Иван Драгићевић који је био прецизан са беле тачке у 43. минуту утакмице.

Велики резултат Зајечараца који се ниједног момента нису уплашили дојучерашњег суперлигаша, већ су од почетка кренули на гол домаћина. Савић је коначно капитулирао после оправдано досуђеног једанаестерца после прекршаја над Рошевићем.

Покушали су играчи Златибора у наставку да дођу до изједначења, али су се изабраници тренера Рајчића и више него успешно бранили и одбранили. На крају је било мало више и нервозе, па је судија Панчић поделио и два црвена картона, по један играчима обе екипе. Код гостију је поцрвенео Пантић, па ће Тимок у другом колу бити ослабљен неиграњем везног фудбалера.

Све у свему, сјајна премијера зајечарског прволигаша и свакако да ће победа на старту сезоне улити преко потребно самопоуздање играчима Тимока, које и наредног викенда чека гостовање екипи Радничког у Сремској Митровици.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Можда вам се и ово свиђа

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *