Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар Фудбал

ВЕЛИКА ПОБЕДА ТИМОКА, ЗАЈЕЧАРЦИ СРУШИЛИ БАЧКУ И ПОТВРДИЛИ СЈАЈНУ ФОРМУ ПРЕД ОДЛУЧУЈУЋЕ БИТКЕ У ПРВОЈ ЛИГИ СРБИЈЕ

Подели

Фудбалери Тимока савладали су екипу Бачке у последњем колу регуларног дела Прве лиге Србије резултатом 0:1. Стрелац победоносног поготка био је Никола Тричковић у 71. минуту утакмице. Голман Петровић је на свој 34. рођендан још једном сачувао своју мрежу, одбрана је поново била на висини задатка, а управо је један дефанзивац и то леви бек Тричковић донео толико жељену победу.

Злата вредни бодови стижу у Зајечар, а Тимок се потпуно равноправно укључује у борбу за опстанак која ће уследити у наредних седам мечева у плеј-ауту, пошто су изабраници тренера Срђана Стојчевског тријумфом у Бачкој Паланци пришли зони опстанка на само два бода.

Зајечарски прволигаш је победом над директним конкурентом успео да претекне управо Бачку на табели, па разигравање за опстанак и сусрете екипа пласираних од 9. до 16. места чека на 14. месту са 33 освојена бода, једним мање од Златибора и два мање од Будућности из Добановаца, Графичара и Рада, који се налазе у сигурној зони са 35 бодова.

Ускоро и опширније само у „Гласу спорта“ о свему што очекује екипу Тимока у наредним утакмицама, које ће одлучити да ли ћемо Зајечарце и наредне сезоне гледати у Првој лиги Србије. По свему што смо видели у пролећном делу првенства, током кога је зајечарски прволигаш у самом врху табеле по броју освојених бодова, тамо им је свакако и место.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

 

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *