Учитавање

Унесите термин за претрагу

ГЛАС СПОРТА

ПОЗНАТИ СВИ УЧЕСНИЦИ ОКРУЖНОГ ТАКМИЧЕЊА У ФУТСАЛУ

Подели

Најбољи играчи футсала у конкуренцији ученика зајечарских основних и средњих школа одмерили су снаге у хали спортова на Краљевици. Било је много борбе, неких мајсторских потеза и лепих голова, а на крају највише разлога за задовољство имају четири школске екипе.

Мушки тим Техничке школе био је нарочито доминантан, пошто је у два одиграна меча рутински стигао до пласмана на Окружно такмичење. Девет голова Економско-трговинској и три у финалу Гимназији били су довољни за изабранике професора Вука Петровића за даљи круг средњошколског надметања.

Што се основних школа тиче, сјајан наступ ученика ОШ „Хајдук Вељко“, који су прилично лако савладали своје ривале и освојили прво место на градском такмичењу. Поготово су играчи професора Милана Јовановића били убедљиви у финалу, где су са 6:1 надиграли ОШ „Ђура Јакшић“.

Пораз својих вршњака из школе, надоместиле су ученице ОШ „Ђура Јакшић“, које су овериле пласман на још једно Окружно такмичење. Играчице професора Драгана Петковића су биле боље од ОШ „Љ.Р. Нада“ у полуфиналу, док су у финалу декласирале вршњакиње из ОШ „Јован Јовановић Змај“ из Салаша резултатом 7:1.

Без борбе су у даљи круг такмичења прошле ученице средње Медицинске школе, које нису имале ривале на градском надметању. Ево и свих резултата са утакмица одиграних у четвртак 7. априла:

 

Организатор такмичења био је Зајечарски савез за школски спорт у сарадњи са Спортским савезом града Зајечара, који ће већ у понедељак 11. априла организовати и Окружно такмичење ученика и ученица основних школа.

 

Што се средњошколаца тиче, најбоље екипе из Зајечарског управног округа, одмериће снаге у Књажевцу у уторак 12.  априла.

 

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *