Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар Фудбал

ПОЗНАТИ СВИ ЧЕТВРТФИНАЛИСТИ МЕМОРИЈАЛНОГ ТУРНИРА У КОТЛУЈЕВЦУ

Подели

Старт нокаут фазе на Меморијалном турниру „Јоца Михаиловић – К3“ донео је много интересантних окршаја на терену у зајечарском насељу „Кључ“. Ништа мање занимљиво није било ни код млађих категорија који су још увек у групној фази такмичења, али су ипак 29. јуна све очи биле упрте у мечеве осмине финала сениора.

Домаћа екипа „К3 Чика Јоца“, иако трећепласирана у својој групи, славила је са 2:1 против екипе занимљивог имена, датом по чувеном јапанском фудбалеру, „Јуто Нагатомо“. Утакмица која је кренула мало пре поноћи, између екипа „АБС Ауто Бор“ и „Аура Хоме“ донела је и највише узбуђења, а победу су забележили номинални гости. У регуларном делу било је 1:1, па су пенали решили последњег четвртфиналисту, а више среће и нерава имала је екипа „Аура Хоме“, па Боране више нећемо гледати у Котлујевцу.

Данас су на програму мечеви одлуке у четири млађе узрасне категорије, па ћемо тако добити победника у конкуренцији кадета, где ће најпре бити одиграна полуфинала, а потом и утакмице за пехар и треће место. На терену ће се наћи и прва два четвртфинална пара у конкуренцији сениора.

Ево и свих утакмица заказаних за среду 30. јун на Меморијалу „Јоца Михаиловић – К3“:

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Можда вам се и ово свиђа

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *