Учитавање

Унесите термин за претрагу

ГЛАС СПОРТА Зајечар Фудбал

ОТВАРАЊЕ МЕМОРИЈАЛНОГ ТУРНИРА У КОТЛУЈЕВЦУ, ПОЗНАТ И РАСПОРЕД УТАКМИЦА

Подели

Турнир у малом фудбалу 4 на 4 почиње данас у Kотлујевцу, а од ове године има меморијални карактер и носи назив „Меморијал Јоца Михаиловић – К3, по преминулом зајечарском културно-уметничком прегаоцу и дугогодишњем раднику градских установа и центара културе.

Организатори су Спортски савез града Зајечара и Пета месна заједница Котлујевац уз подршку града Зајечара, који је у значајној мери подржао реализацију турнира, на коме ће се у следећих недељу дана надметати 44 екипе, 25 сениорских и 19 екипа у млађим категоријама.

Ево и распореда утакмица првог дана турнира:

Предвиђен је и богат наградни фонд за освајаче прва три места у све четири узрасне категорије. За прво, друго и треће место у млађим категоријама обезбеђене су робне награде, пехари и дипломе, па ће тако првопласиране екипе кући отићи са комплетом тренерки, другопласиране ће бити награђене шортсом и мајицом, док је за трећепласиране екипе у све три категорије награда мајица за сваког члана екипе.

За сениоре су предвиђене вредне новчане награде, па ће тако победничка екипа понети чек на 50.000 динара, друго место доноси 25.000, док ће трећепласирани тим турнира у малом фудбалу „Меморијал Јоца Михаиловић – К3“, за награду добити 15.000 динара.

Тагови

Можда вам се и ово свиђа

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *