Учитавање

Унесите термин за претрагу

ГЛАС СПОРТА

ЖЕНСКА ЕКИПА ЗАЈЕЧАРСКЕ МЕДИЦИНСКЕ ШКОЛЕ НАЈБОЉА НА ОКРУЖНОМ ТАКМИЧЕЊУ У ФУТСАЛУ

Подели

Ученице Медицинске школе из Зајечара освојиле су 1. место на Окружном такмичењу у футсалу, одржаном у Сокобањи 18. априла. Изабранице професорке Јелене Милосављевић савладале су најпре домаћу Сокобању резултатом 2:0, док су у финалу биле убедљиве против екипе из Бољевца 5:0.

Женска екипа Медицинске школе је на тај начин обезбедила пласман на Међуокружно такмичење, које ће према најавама бити организовано у хали спортова на Краљевици, по завршетку пролећног распуста.

Тамо им се неће придружити мушка екипа Гимназије. Наиме, играчи професора Милана Димитријевића поражени су од Бољевца у полуфиналу Окружног такмичења у Сокобањи и тако завршили овогодишње учешће на другом степенику, после тријумфа на градском надметању.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *