Учитавање

Унесите термин за претрагу

ОСТАЛИ СПОРТОВИ Србија

ЖЕЉКО ТАНАСКОВИЋ И НАРЕДНЕ ЧЕТИРИ ГОДИНЕ НА ЧЕЛУ САВЕЗА ЗА ШКОЛСКИ СПОРТ СРБИЈЕ

Подели

Легендарни српски одбојкаш Жељко Танасковић и наредне четири године водиће кровну организацију српског школског спорта. Наиме, трофејни спортиста добио је четврти мандат на месту председника Савеза за школски спорт на редовној Скупштини која је одржана у четвртак 18. новембра у Београду.

Зајечарски савез за школски спорт представљао је генерални секретар Спортског савеза града Зајечара Игор Божиновић, који је имао улогу делегата на Скупштини Савеза за школски спорт Србије.

Ситуација у школском спорту је одлична и поред проблема везаних за одржавање такмичења условљених пандемијом корона вируса, истакнуто је на изборној Скупштини. Томе у прилог говори апсолутна подршка актуелном председнику, који је у предходна три мандата довео до тога да школски спорт буде приоритет у развоју спорта у Републици Србији, као и да Савез за школски спорт Србије постане битан сегмент у међународним оквирима.

„Заиста сам поносан на постигнуте резултате. У протеклом периоду били смо домаћини бројних међународних такмичења, покренули различите пројекте, а пре свега бих хтео да се захвалим Министарству омладине и спорта и ресорном министру Удовичићу, без чије подршке не би могли да реализујемо наше пројекте. Један од приоритета у раду биће нам сарадња са општинама и градовима на реализацији наших пројектата и похвалио ангажовање локалних Савеза.

Тим који побеђује не ваља мењати, па ће досадашњи генерални секретар Урош Савић остати на тој функцији и у наредном четворогодишњем периоду.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *